Contact

Kantoor Youth for Christ Veenendaal
Patrimoniumlaan 128
3904 AH Veenendaal

 

Contactpersoon
Carlo Steenbergen
carlo.steenbergen@yfc.nl
Tel. 06- 22 46 75 44

 

Vrijwilliger of stagiaire worden?

Je kunt als vrijwilliger meedraaien in de wijk of op kantoor. Afhankelijk van jouw talent kijken we hoe jij met jongeren kan optrekken of op andere wijze kan bijdragen aan de groei van jongeren.

 

Vrijwilligers

In Veenendaal werkt een groot en divers team van vrijwilligers waarmee we elke week in contact komen met jongeren. Meidenwerkers, voetballers, chauffeurs en maatjes; ieder gebruikt zijn of haar talent om dichterbij jongeren te komen. Ook achter de schermen wordt hard gewerkt aan de groei van jongeren. Teamleden zijn actief met communicatie, promotie, coaching van vrijwilligers en onderhoud.

Welk talent wil jij inzetten? Doe mee! Neem contact op onze teamleider Carlo Steenbergen via carlo.steenbergen@yfc.nl of 0622467544

 

Stagiairs

Ben je op zoek naar een stageplek? Wij bieden je een plek waar je verantwoordelijkheid krijgt en goed wordt begeleid. Studenten van de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk, Sport of Sociale Studies krijgen bij Youth for Christ de mogelijkheid om kennis te maken en te ontdekken of de functie als jongerenwerker bij je past.

 

Ondernemers

Bent u ondernemer? We willen jongeren in Veenendaal graag verbinden aan ondernemers in Veenendaal zodat ze ontdekken wat ondernemerschap inhoudt. Heeft u interesse? Neem contact op met Carlo Steenbergen via carlo.steenbergen@yfc.nl of 0622467544. U kunt ook een keer kennismaken met de Businessclub van Youth for Christ Nederland .