Activiteiten

Alle jongeren zijn welkom. Youth for Christ Veenendaal komt jaarlijks in contact met ruim 150 jongeren. Wij zoeken jongeren op in hun leefwereld, en helpen hen groeien. Vanuit relaties stimuleren we jongeren om hun eigenwaarde te ontdekken, hun talenten te ontwikkelen en deel te nemen aan de samenleving. In Veenendaal zijn we in diverse wijken actief betrokken met jongeren. We werken met samen met diverse kerken, Veens en de gemeente Veenendaal.

 

Wij werken in de wijken het Franse Gat, Centrum en Petenbos. We ontmoeten jongeren op straat. Jongeren zijn welkom op onze inloop ‘The Mall’ in het Franse Gat. Daarnaast gaan we de straat op met de ‘Mobiele Mall’ in het centrum en Petenbos. Tevens zijn we in alle wijken actief met speciale meidenactiviteiten en zijn we aanwezig op wijkevenementen.

 

Youth for Christ helpt groeien op geestelijk, emotioneel, sociaal en fysiek gebied. Gedreven door Gods liefde zoeken we jongeren op en helpen hen groeien. De jongeren hebben een goede tijd met elkaar. Ze zijn in een veilige omgeving, ontwikkelen hun talenten, sociale vaardigheden en bouwen relaties op met elkaar en de teamleden van Youth for Christ.

 

Contactpersonen:

 

Franse Gat en Centrum:

Elbert van Hoepen

06-21899742

Elbert.vanhoepen@yfc.nl

 

Meidenwerk:

Adaja Kraal

06-11655967

Adaja.kraal@yfc.nl

 

Petenbos:

Joost van Dalfsen

06-40709497

Joost.vandalfsen@yfc.nl