Dichtbij jongeren tijdens coronatijd

Je bent niet in je eendje!

We laten jongeren niet in de steek. Juist tijdens de afgelopen periode was dit erg belangrijk. Daarom deden we als Veenendaal mee aan de landelijke actie ‘je bent niet in je eendje’. De tasjes zijn bij de jongeren afgeleverd en de contacten en reacties waren positief!

Online ontmoetingen

Door de coronamaatregelen gaan onze activiteiten niet door. We kunnen elkaar niet real-life ontmoeten, maar dat betekent niet dat we elkaar vergeten of helemaal niet zien! Via onze social media houden we contact met jongeren en organiseren online activiteiten.

 

Jong Veens

Youth for Christ Veenendaal maakt deel uit van Jong Veens. Zeker in deze tijd zijn we dan ook te vinden op straat. Juist nu is samenwerking met de gemeente en handhaving belangrijk en kunnen wij een mooie toevoeging doen aan hun werk door jongeren op een andere manier te benaderen.

#nietalleen

De landelijke actie #nietalleen koppelt vragen van mensen aan organisaties die kunnen helpen. Ook Youth for Christ sluit aan bij deze actie. Eenzaamheid onder jongeren kreeg afgelopen jaar meer aandacht, maar tijdens de coronacrisis spelen angst en eenzaamheid een nog grotere rol in de leefwereld van jongeren. Onze missie blijft staan, ook in deze tijd. We blijven dichtbij.