Gaan met jongeren op straat

Wij zoeken jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop.

Lees verder
preventief

Door  bij jongeren aan te sluiten op hun niveau en in hun leefwereld, zijn we dichtbij als er iets in hun leven gebeurt. Juist bij jongeren die veiligheid missen of aan de rand van de samenleving staan, willen we Gods liefde laten zien. Juist bij deze jongeren en in op jongere leeftijd is het belangrijk dat ze een klankbord en voorbeeld hebben.

Opzoeken

We zoeken de jongeren letterlijk op wanneer we de straat op gaan. Door steeds weer dezelfde jongeren te ontmoeten op hun eigen plek, bouwen we een band op. We zijn er. We luisteren.
Wil jij met ons mee?

Ik wil mee
Uitnodigen

Tijdens een inloop of activiteit ontvangen we jongeren in ons ‘huis’. Dit is een veilige plek waar iedereen welkom is. Gastvrijheid, gezelligheid en openheid is wat we willen bereiken met de jongeren die we hier uitnodigen.

Word vrijwilliger
Uitdagen

Door onze ontmoetingen en activiteiten heen willen we jongeren helpen groeien. Dat doen we door in gesprek te gaan en een voorbeeld te zijn. Er zijn ook specifieke acties of projecten die we gebruiken om groepen uit te dagen. Zo wijzen we jongeren op gezonde voeding door niet teveel snoep en koek aan te bieden, maar juist de gezondere keuzes. We zoeken nog een sponsor, dus laat het weten als je iemand in je netwerk kent die ons kan ondersteunen.

Ik heb een tip