Gaan voor meiden

Youth for Christ Veenendaal zoekt meiden op en helpt hen groeien in een veilige setting.

Lees verder
Onze meiden

We wensen voor alle meiden in onze omgeving dat ze in veiligheid kunnen opgroeien tot prachtige vrouwen. Als Youth for Christ bieden we een veilige plek en zijn we een voorbeeld. Meiden staan er niet alleen voor. Ze ontdekken wie ze zijn en ontwikkelen zo een positief zelfbeeld, waardoor ze gezonde relaties aan kunnen gaan.

Meidenmall

Elke week hebben we een meidenclub waar we elkaar ontmoeten. Ons motto: wees welkom zoals je bent! We ondernemen verschillende activiteiten zoals koken, film kijken, sporten of creatief bezig zijn. Ook geven we themaworkshops over bijvoorbeeld gezondheid of weerbaarheid.

Zoals jij

Zoals JIJ deelt verhalen en verbindt jonge vrouwen zoals jij en ik. Die verhalen kan je lezen, zien, horen en delen. Een initiatief voor en door vrouwen, want samen staan we sterk.

ZoalsJIJ.nl
Steun ons

Om het meidenwerk in Veenendaal te blijven doen en meer meiden te bereiken, kunnen we uw steun goed gebruiken. Dit kan door tijd en aandacht te geven als vrijwilligster. Een andere manier is door ons financieel te ondersteunen. Dat kan via onderstaande knop.

Steun ons